Joi s-a derulat cel de-al patrulea episod din serialul „Personalitati în bucatarie”, la Dublin Irish Pub. PSD-ul a fost la „putere”, în frunte cu presedintele de Mures, Alexandru Petru Fratean. A fost, poate, cel mai reusit episod, atât financiar cât si culinar. Apreciind traditiile, Fratean a pregatit invitatiilor o masa vânatoreasca. Primul fel a constat într-un platou mare cu diverse produse ca: salam de urs, salam de caprioara, cârnat de mistret, chiftele din cerb asezonate cu slanina afumata traditionala, cascaval afumat, legume, salata de vinete si zacusca.
12.900 lei pentru tocana de caprioara
Mesenii nu au apucat sa se dezmeticeasca bine, ca a venit al doilea fel si anume tocana traditionala din carne de caprior cu mamaliga si brânza de burduf. Primele zece portii de tocana au fost licitate; cea mai scumpa portie a atins 2000 lei. „Noi vom strange mai mult!” afirma presedintele PSD Mures la începutul licitatiei, cu referire la sumele strânse în primele trei episoade ale emisiunii. A strâns mai mult si chiar le-a însumat, rezultatul licitatiei de joi seara atingând suma de 12.900 lei.
Ferice de artisti!
Toti banii strânsi în urma licitatilor facute în cadrul emisiunii „Personalitati în bucatarie” vor merge catre cei mai talentati elevi de la Liceul de Arta în cadrul unui eveniment organizat tot în Dublin Irish Pub de Sfântul Nicolae. si cum o masa copioasa se „stinge” cu ceva dulce, invitatii au servit în final placinte cu mere si brânza de vaci ca la mama acasa, facute de doamna Elena „care seamana enorm de mult cu mama mea”, dupa cum afirma „rosiaticul” Fratean. Cea mai lung episod, cea mai plina masa, cei mai multi bani strânsi. Cine se va încumeta sa-l întreaca pe Fratean la cratita saptamâna aceasta? Vom vedea. Va urma…
Joi s-a derulat cel de-al patrulea episod din serialul „Personalitati în bucatarie”, la Dublin Irish Pub. P