Dr. Cristian Morozan este cel mai tânăr conferenţiar universitar de la „Constantin Brâncoveanu". Conduce Compartimentul de Tehnoredactare şi este director de editură, fiind considerat şi expert în relaţii publice
Profil
Născut: 22 mai 1974, Brăila
Studii: Universitatea „Constantin Brâncoveanu"; Academia de Studii Economice Bucureşti (studii doctorat)
Funcţie: director al Editurii „Independenţa Economică", coordonator Compartiment Tehnoredactare/ Grafică
Familie: căsătorit.
La doar 35 de ani, dr. Cristian Morozan, de la „Brâncoveanu", deţine titlul de conferenţiar universitar şi un CV impresionant.
Calm, înzestrat de Dumnezeu cu o putere de muncă rar întâlnită şi o minte sclipitoare, conferenţiarul este expert în comunicare. Sute de studenţi i-au ascultat prelegerile şi nu este curs pe care să nu-l fi redactat sau tehnoredactat. Afară de munca la editură, are o bogată activitate didactică.
Este nelipsit de la catedră, împărtăşindu-le studenţilor din propria experienţă şi formându-i ca specialişti. Conf. univ. dr. Cristian Morozan predă disciplinele: relaţii publice, promovare prin publicitate, multimedia, bazele informaticii, politici şi strategii de marketing internaţional.
„Împreună cu dr. Silviu Niculcea, suntem cei mai proaspeţi conferenţiari. Titlul ne-a fost conferit în urma evaluării comisiei de profil din cadrul Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Inovării. N-am fi reuşit, însă, fără sprijinul conducerii universităţii", ne-a declarat dr. Cristian Morozan.
Prezenţe la manifestări ştiinţifice internaţionale
Conferenţiarul de la Universitatea „Constantin Brâncoveanu" este, printre altele, autor sau coautor la zece manuale de specialitate. Printre cele mai importante se numără „Relaţii publice şi publicitate pe Internet", „Marketing" şi „Relaţii publice sectoriale". De altfel, relaţiile publice sun