O variantă mai ieftină poate fi comanda a la carte, fără rezervare de locuri. Mâncarea tradiţională şi mediteraneană, muzica oferită de DJ şi băutura la discreţie sunt ofertele pentru noaptea dintre ani petrecută la Târgovişte.
Târgoviştenii care nu îşi permit o vacanţă de revelion, dar nici nu doresc să petreacă acasă noaptea dintre ani pot alege unul dintre numeroasele localuri din oraş. Patronii restaurantelor au meniuri pentru toate gusturile şi preţuri pentru toate buzunarele.
La un suc, de revelion
“Aristocrat”, “Calonini”, “San Marco”, “Millenium” sunt câteva localuri pregătite pentru noaptea dintre ani. Târgoviştenii care nu îşi permit să petreacă revelionul într-o staţiune, dar vor să iasă din casă pot merge să consume un suc sau un pahar de şampanie fără a avea nevoie de rezervare. “De Revelion şi Crăciun, oamenii pot veni la noi fără rezervare, pentru că nu facem o petrecere organizată, este deschis pentru toată lumea, cu mâncare, DJ şi jocuri de lumini. Omul poate comanda ce doreşte, poate doar să bea un suc şi să plece. Nu o să fie un meniu special, oaspe’ii mei vor mânca ce vor dori”, spune Valeriu Nisipeanu, administratorul restaurantului Millenium.
Pentru a se adapta crizei, şefii restaurantelor târgoviştene au preferat să scadă preţurile faţă de anul trecut. “Localul nostru este rezervat de un grup de 60 de persoane, foşti studenţi care vin şi petrec revelionul la noi de şase ani. O să fie un meniu potrivit pe timp de criză, cu preţ cuprins între 70-100 de lei, tarif mai mic faţă de cel de anul trecut. Au renunţat şi ei la purceluşul de lapte şi au ales curcan”, spune Călin Ion, directorul localului “Calonini”.
Băutură la discreţie
Târgoviştenii care doresc să petreacă în oraş în noaptea dintre ani, dar nu vor să stea în case trebuie să rezerve un loc pentru care plătesc 250 de lei. Cu aceşti b