Valentin Cosma, bucatar la Continental Forum Arad a câstigat, joi, 19 noiembrie, titlul de „Cel mai bun bucatar” al lantului de hoteluri Continental, în cadrul concursului cu acelasi nume. Învingatorul a încasat un premiu de 300 de euro si ustensile profesionale si a fost urmat în ierarhie de Nicolae Tomescu de la Continental Forum Oradea, premiat cu 200 de euro si ustensile profesionale si Dorin Ghete de la Hotel Continental din Târgu-Mures, distins cu 100 de euro si ustensile profesionale. Totodata, au fost recompensati cu mentiune Catalin Toma (Ibis Palatul Parlamentului Bucuresti), Julieta Blându (Continental Suceava), Simona Puican (Continental Drobeta Turnu Severin), Adrian Marin (Grand Hotel Continental Bucuresti), Viorel Arcas (Continental Forum Sibiu) si Emanuel Monaciu (Ibis Sibiu).
Eveniment traditional pentru Continental Hotels
Competitia a fost gazduita de restaurantul Hotelului Continental din Târgu-Mures si jurizata de Radu Enache – director general Continental Hotels, Gabriela Berechet – expert în gastrotehnica, stefan Szekeres – presedintele Federatiei Bucatarilor din România, Henrik Sebok – founder/reserch chef at floating buffet concept/executive chef Howard Johnson Grand Plaza Hotel, Dan Stoenescu – executive chef Miko Palace Caffe si Adina Vasiliu – editor Horeca. „Concursul este o traditie în familia Hotelului Continental. Din anul 2002 organizam aceasta serie de evenimente. E vorba aproape un maraton alcatuit din trei evenimente, concursul de cel mai bun bucatar, barman si ospatar. Dorim sa oferim sansa angajatilor nostri sa îsi exprime talentul, îndemânarea si pasiune pentru profesia pe care o fac, meserie care dupa parerea mea se ridica la rangul de arta. Toti cei înscrisi în aceste concursuri sunt foarte buni si vor câstiga cei mai buni dintre cei buni”, a declarat Mihaela Ionica, PR manager Continental Hotels.
Trei probe