Sâmbătă, ora 12.00, la Universitatea Ovidius, în Amfiteatrul 3, Corp A, are loc deschiderea oficială a Programului Postuniversitar de Specializare în Asistenţă Socială „Teorii şi Metode de Intervenţie în Asistenţa Socială".
Programul este organizat de Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, din cadrul Universităţii Ovidius, în parteneriat cu Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali (CNAS) din România şi Holt România - Fundaţia de Consultanţă şi Servicii Sociale pentru Copii şi Familie.
La acest eveniment vor fi prezente cadre didactice care susţin modulele prevăzute în program, reprezentanţi ai CNAS, cursanţi din judeţul Constanţa şi reprezentanţi ai cursanţilor din Tulcea, Galaţi, Ialomiţa, Călăraşi, Buzău, Vrancea şi Brăila.
„Iniţiativa acestui program postuniversitar s-a constituit într-o soluţie imediată la o nevoie identificată pentru un număr mare de angajaţi în domeniul asistenţei sociale ai instituţiilor de specialitate şi ai autorităţilor publice locale. Programul se adresează unui număr de aproximativ 300 de persoane din opt judeţe ale ţării", precizează directorul Holt România, Livia Trif, într-un comunicat remis redacţiei noastre.
Potrivit aceleiaşi surse, Programul Postuniversitar de Specializare în Asistenţa Socială se desfăşoară cu aprobarea Senatului Universităţii Ovidius şi cu avizul Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Inovării, iar programa de specializare pentru acest program postuniversitar este aprobată de către Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali. Sâmbătă, ora 12.00, la Universitatea Ovidius, în Amfiteatrul 3, Corp A, are loc deschiderea oficială a Programului Postuniversitar de Specializare în Asistenţă Socială „Teorii şi Metode de Intervenţie în Asistenţa Socială".
Programul este organizat de Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, din cadrul Universităţii Ovidius, în parteneriat cu Cole