De 14 ani, târgovişteanul face adevărate opere de artă în materie de tatuaj. A colindat întreaga ţară pe unde a întâlnit personalităţi din lumea fotbalului şi nu numai.
Mario, cum îi spun prietenii şi cunoscuţii, este pasionat de desen încă de la vârste fragede. Desenele lui erau peste tot, pe băncile şcolii, pe mobilerul din casă sau pe orice îi cădea în mână. „Am moştenit talentul de a desena de la mama mea. Era pasionată de pictură. A lăsat operele ei pe pereţii multor biserici şi şcoli din Dâmboviţa. Din păcate am pierdut-o prea devreme”, spune cu tristeţe Mario.
În urmă cu 14 ani şi-a făcut dintr-un motoraş de casetofon, un vârf de pix şi un ac de cusut, un aparat de tatuat. Primul tatuaj l-a făcut pe pielea lui, urmând la scurt timp prietenii lui. „După ce au văzut tatuajul meu, amicii mei veneau să le fac şi lor fel de fel de desene. Nu erau reuşite, motiv pentru care acum, după ani de zile, le-am refăcut. Erau tatuaje făcute de un puşti şi era normal să nu fie frumoase. Mi-am reparat greşelile cu ajutorul unor aparate profesionale şi cu experienţa acumulată de-a lungul anilor”, îşi aminteşte tatuatorul dâmboviţean.
A început să-i placă, a început să fie cunoscut şi căutat de oameni, motiv pentru care, târgovişteanul a simţit setea pentru cunoaştere. Citea zilnic de reviste de specialitate, foarte multe aduse din străinătate. Vroia să înveţe ce înseamnă un tatuaj bun, care sunt riscurile şi cât de important este să finalizezi bine un desen pe corp. Pentru el cel mai important lucru era să vadă omul mulţumit.
A tatuat în străinătate
Când face un tatuaj, târgovişteanul se gândeşte mai întâi dacă lui îi place acel desen, pentru că dacă lui îi place, cu siguranţă iese bine. A fost în Piteşti, Vâlcea, Arad, Bucureşti, Ploieşti, Braşov dar şi în Spania, Italia, Franţa, Germania. „În Italia, am cunoscut unul dintre cei mai cunoscuţi