Bucatarii amatori din Marea Britanie, care-si doresc sa impresioneze musafirii de Craciun, pot apela la un numar de urgenta, in caz de dezastru culinar.
Practic, ei pot suna gratuit la un numar, pentru a primi sfaturi de ultim moment, pentru cazul in care tocmai au esuat lamentabil in bucatarie, relateaza The Telegraph.
Echipa de la capatul firului este formata din 8 bucatari cu experienta, din cadrul British Turkey Federation, in stare sa transforme o cina esuata intr-una cu clasa. Se asteapta cateva sute de telefoane in preajma Sarbatorilor si de Craciun.
Vor fi acordate sfaturi legate de dezghetarea curcanului, pregatirea acestuia sau aranjarea mesei. Exista, insa, o problema legata de timpul de preparare al curcanului, nici macar bucatarii neputandu-se pune de acord.
Daca unii spun ca doua ore si 45 de minute sunt indeajuns pentru ca un curcan de 6,5 kilograme sa fie patruns numai bine, pentru a fi suculent, alti bucatari cu clasa din regat recomanda ca acesta sa stea la cuptor chiar 4 ore si 50 de minute.
Bucatarii amatori din Marea Britanie, care-si doresc sa impresioneze musafirii de Craciun, pot apela la un numar de urgenta, in caz de dezastru culinar.
Practic, ei pot suna gratuit la un numar, pentru a primi sfaturi de ultim moment, pentru cazul in care tocmai au esuat lamentabil in bucatarie, relateaza The Telegraph.
Echipa de la capatul firului este formata din 8 bucatari cu experienta, din cadrul British Turkey Federation, in stare sa transforme o cina esuata intr-una cu clasa. Se asteapta cateva sute de telefoane in preajma Sarbatorilor si de Craciun.
Vor fi acordate sfaturi legate de dezghetarea curcanului, pregatirea acestuia sau aranjarea mesei. Exista, insa, o problema legata de timpul de preparare al curcanului, nici macar bucatarii neputandu-se pune