Hip-hoper pasionat, Răzvan participă la diferite concursuri care au ca temă problemele tinerilor. Îi place să regizeze şi să monteze filme de scurtmetraj.
Slătinenii l-au văzut pe Răzvan la deschiderea Orăşelului Copiilor, când i-a îndemnat pe tineri să cânte şi să danseze cu el. Chiar dacă aceasta a fost prima lui apariţie într-un spectacol în aer liber, la Slatina, tânărul cântă de câţiva ani şi se pregăteşte să scoată primul album. „Am cântat în deschiderea Orăşelului Copiilor şi am dat autografe. A fost prima manifestare de acest gen la care am participat. Am mai avut concerte în comune şi a fost totul bine, chiar dacă am avut un public care preferă manelele şi muzica populară“, a spus Răzvan.
De la Bach şi Mozart, la hip-hop
Muzica hip-hop îl reprezintă şi vrea ca tot mai mulţi tineri slătineni să adopte acest stil de viaţă. „Hip-hopul este o muzică prin care poţi să promovezi viaţa adevărată. A început să îmi placă acest gen prin ’97, când am ascultat «Nicăieri nu-i ca acasă» a trupei La Familia. Hip-hopul nu înseamnă violenţă, nu înseamnă să dai un pumn, ci să te lupţi pentru ideile, pentru afacerile, pentru viaţa ta“, a spus tânărul. Înainte de a adopta acest stil de muzică, Răzvan a cântat la pian.
„Eu am făcut şase ani de pian şi prima mea apariţie pe scenă a fost în 2002. Am avut o audiţie la pian, am interpretat Mozart, Bach şi Beethoven. Hip-hop am cântat prima dată la o petrecere privată. Aveam um microfon de şase lei, cumpărat din piaţă, eram eu şi un prieten şi cântam de zor «Rupem difuzoarele», şi-a amintit hip-hoperul slătinean. Dacă la început împrumuta versuri de la formaţiile mari, acum îşi compune singur melodiile. „În 2007, am cântat la Balul de la Minulescu prima mea melodie, cu versurile mele, «Ironic, agresiv, ilegal». Acum vreau să scot şi primul meu album, am câteva piese compuse şi vreau să am şi colaborări cu