Bucătarii restaurantelor au pregătit mâncăruri interesante, săţioase, inedite, dar care să nu ardă buzunarele petrecăreţilor. Hotelierii şi patronii au scăzut preţul pachetelor din 31 decembrie pentru ca toţi turiştii să beneficieze de reduceri.
Arădenii care nu s-au hotărât încă unde vor să-şi petreacă noaptea dintre ani trebuie să ştie că proprietarii restaurantelor şi cluburilor din oraş au pregătit cele mai bune oferte. Persoanele care vor să petreacă o noapte de neuitat în club îşi pot rezerva un loc până pe data de 15 decembrie, preţul în acest caz fiind redus cu 30 la sută.
„Meniul din noaptea de 31 spre 1 ianuarie 2010 costă în mod normal 250 de lei. Pentru cine face rezervări până marţi, 15 decembrie îi oferim o reducere şi nu va scoate din buzunar decât 180 de lei. Mai mult la un grup de zece persoane, a 11-a primeşte un meniu gratuit”, a explicat Călin Voinea, proprietarul unui club din Arad.
Petreceri organizate acasă cu prieteni
Nici restaurantele nu s-au lăsat mai prejos şi pun la dispoziţia arădenilor meniuri diversificate la preţuri mult mai mici decât în anii trecuţi. Compus din trei feluri de mâncare plus desert şi băutură la discreţie, meniul la un restaurant modest din Arad nu depăşeşte 150 de lei. În plus, pe tot parcursul nopţii, invitaţii vor lua parte la nenumărate concursuri de dans, la tombole şi, tot incluse în preţ, sunt şi artificiile de la miezul nopţii. În ciuda acestor pachete tentante, mulţi arădeni spun că preferă să îşi petreacă Revelionul acasă, cu mâncare gătită chiar de ei.
„Nu am rezervat nimic până acum şi cred că anul acesta vom sta acasă şi vom mânca sarmale. Am fost anul trecut la un restaurnat din Arad. E frumos într-adevăr, e o altă atmosferă şi preţurile nu sunt deloc mari, mai ales în această iarnă”, a spus Georgiana Boboc, din Arad.
Vacanţele la munte pe pârtia d