Sâmbata seara a avul loc ultima editie din primul sezon „Personalitati în bucatarie”: premierea micutilor artisti. Timp de aproximativ doua luni, în fiecare joi, prin bucataria din Dublin Irish Pub au trecut pe rând personalitatile muresene: Doru Opriscan, Frunda Gyorgy, Dorin Florea, Alexandru Petru Fratean, Nicolae Havrilet si Valerjan Luca. Primele zece portii din preparatul gatite de fiecare au fost licitate, bani care au fost înmânati, sâmbata, elevilor cu performante deosebite de la Liceul de Arta din Târgu-Mures.
S-a strâns un total de 33.000 lei care au fost împartiti în mod egal unui numar de 31 de elevi din clasele IV – XII de la Liceul de Arta, elevi cu rezultate deosebite la olimpiade si concursuri nationale si internationale si un premiul special pentru catedra de arte plastice. „Aveam nevoie de banii acestia si le multumesc tuturor celor care au contribuit. Acum voi putea pleca în vacanta mult visata”, a declarat plin de entuziasm Iszlai Gaspar, elev în clasa a VII-a, unul dintre premianti.
„Personalitati în bucatarie” nu se sfârseste aici
Alina Aldea, „catalizatorul” evenimentelor – dupa spusele lui Adi Dascal, patronul Dublin Irish Pub – a sustinut ca proiectul „Personalitati în bucatarie” nu se opreste aici. „S-a terminat primul sezon, urmatorul va începe în ianuarie 2010, cu alte personalitati si alte tinte în ceea ce priveste banii care se vor strânge”, a declarat Alina Aldea. Seara s-a încheiat cu un duet al elevilor de la clasa de trombon, Nemes Szabolcs si Laposi Istvan.
Sâmbata seara a avul loc ultima editie din primul sezon „Personalitati în bucatarie”: premierea micutilor artisti. Timp de aproximativ doua luni, în fiecare joi, prin bucataria din Dublin Irish Pub au trecut pe rând personalitatile muresene: Doru Opriscan, Frunda Gyorgy, Dorin Florea, Alexandru Petru Fratean, Nicolae Havrilet si Valerjan Luca. Primele ze