Tânărul de 20 de ani a învăţat să gătească de la un prieten pakistanez. Bogdan a reuşit un record de 160 de pizza, realizate într-o singură zi. El a trecut cu uşurinţă de la reţetele preparate pentru tatăl său, la cele speciale, preparate peste graniţele ţării.
Reşiţeanului îi place să facă pizza şi, tocmai din acest motiv, lucrează ore întregi pentru a prepara cele mai ingenioase feluri pentru clienţi. „Debutul” în bucătărie pentru tânăr a fost acum aproximativ un an, atunci când a decis să lucreze la una din pizeriile din oraş. „A fost practic o întâmplare faptul că am ajuns să lucrez aici. Acum un an, nu ştiam să prepar un aluat sau să bag în cuptor specialitatea italienească. Ştiam să gătesc, pentru că pe undeva am moştenit talentul tatălui meu care găteşte foarte bine. Făceam, însă, cel mult o mâncare obişnuită sau deserturi, langoşi, clătite, rafaelo”, a spus Bogdan.
Cu multă muncă, dar şi cu perseverenţă, a învăţat în mai puţin de două săptămâni micile secrete ale unei pizza delicioase. Toate acestea le-a furat de la un bucătar de origine pakistaneză, care i-a arătat cum să prepare aluatul, care sunt reţetele pentru fiecare sortiment şi cum se coace o pizza. „Am fost tentat să învăţ această meserie, mai ales că în zilele noastre trebuie să şi munceşti astfel încât să poţi urma o facultate. În primele zile mi-a fost greu, am avut puţin timp să învăţ, dar am avut ambiţie”, a mai spus acesta.
De la interviu, la cuptor
Trecut de testul „interviului”, Bogdan a început să lucreze în bucătăria pizzeriei de unde livra zilnic cele mai gustoase preparate. „Pentru mine, fiecare produs final este important, iar de aceea este foarte important să respect gramajul şi reţetele stabilite pentru a avea un rezultat bun. Încerc să fac fiecare preparat să fie cel ideal. Prefer pentru ceea ce gătesc eu să folosesc doar alimente naturale şi su