Ea spune că arhitectura reprezintă nu numai o latură artistică, prin care se poate exprima, ci şi un instrument al habitatului uman. De ani buni lucrează pe cont propriu.
De la o simplă pasiune pentru desenele lăsate cu creionul pe pereţii camerei sale, a progresat devenind unul dintre arhitecţii de viitor ai Ploieştiului. "Îmi place în special pentru că îmi oferă contactul direct cu oamenii, că îmi dă posibilitatea să călătoresc, să cunosc şi să învăţ lucruri noi. Îmi place că pot creea, ador călătorile făcute în acest scop, precum şi faptul că pot comunica, interacţiona şi câştiga bani în acelaşi timp", spune tânăra femeie arhitect.
Proiectele pe care le-a realizat sunt sunt diverse, de la case unifamiliale, la locuinţe colective, blocuri, hale industriale, ba chiar a colaborat şi la un proiect de Mall cu arhitecţii unei renumite firme de profil -Chapman Taylor din Madrid.
"Nică" de... Urlaţi
Andra îşi aduce aminte cu nostalgie de anii copilăriei, perioadă în care spune că nu avea timp de stat jos. Avea mulţi prieteni de joacă şi se laudă cu faptul că era foarte creativă în materie de năzbâtii.
„Copilaria mea a fost asemanatoare cu a lui Nică, din Amintirile lui Creangă, am explorat tot ce se putea explora pe o raza de 20,30 km distanţă de orăşelul unde am crescut, undeva în Urlaţi. Am crescut într-un mediu sănătos, la bunici. Am avut atâta libertate şi răsfăţ cât am avut nevoie. În perioada vacanţelor, mă dezlipeam cu greu de grupul de prieteni, de veri şi de verişoare. Pentru mine, copilaria a fost o vacanţă, poate şi acest lucru mi-a dezvoltat dorinta de deschidere, de comunicare, de aventură", povesteşte Andra Geogescu.
Părinţii i-au ales profesia
Tânăra susţine că părinţii săi au fost persoanele care i-au hotărât viitorul şi le mulţumeşte că au îndreptat-o către o profesie care îi aduce multe împliniri.
"Mama a g