Acum ca avem voie sa mentionam din nou aspecte usor socio-politice fara sa fim acuzati ca suntem partizanii unuia sau altuia, trebuie sa recunosc ca sunt sulajat ca s-a terminat. Rezultatul final nici nu mai e important - sigur ca nu se termina nimic, totul merge inainte, in acelasi mod. E ca si la spital: te tot duci la analize si ajungi sa vrei sa ti se spuna odata ce si cum, cat o fi de rau, pentru ca nesiguranta te omoara. Acum avem o siguranta - ca, in mod evident, se va incheia anul. Asta e certitudinea numarul unu. Numarul doi - se incheie al saselea an de cand tot zapacim articolele astea. Mai bine faceam o facultate, ca pana acum aveam si masterat. Iar numarul trei - pentru prima data inchei anul in postura de somer - pe aceasta cale as dori sa le multumesc tuturor celor care au contribuit la acest statut. Si le doresc toate cele bune.
Spuneam recent ca am descoperit era bistrourilor si ca ma bucura acest fenomen. Evident ca si bistrourile au atat rebuturi, cat si perle. Norocul nostru, saptamana asta, a fost ca am dat de perla perlelor, la sfarsitul anului, asa ca imediat il putem califica drept Bistroul numarul 1 al Romaniei. Cat despre clasificari, vom face topul restaurantelor la inceputul lui 2010, ca din cauza crizei nu ne-a ajuns hartia de ziar, dar va spun de acum ca bistroul lui Nicolai e descoperirea anului. Odata criminalul descoperit, va puteti opri din lectura...
Eu zic ca ceva tot se schimba in Romania asta daca Nicolai, care s-a sutit acum 13 ani in Franta, si-a strans banii si s-a intors in Romania ca sa deschida aici cel mai reusit bistro, cu tehnlogie, savoir-faire si materii prime de la francezi. Desigur, nu zic nu la caltabosul de Craciun, dar se poate si cu foie gras - care la Nicolai este perfectiunea intruchipata, fie ca e servit in supa, fie ca il iei ca antreu sau chiar la pachet, pentru acasa.
In categoria restau