Duminică, la ora 15.30, în faţa restaurantului La Proţap, începe „Marea petrecere de Ignat". Ca în fiecare an, constănţenii pot asista la ceremonialul de tăiere a porcului, care este însoţit şi de un program artistic deosebit, cu muzică şi dansuri populare, fanfară, colinde, însă şi muzică religioasă.
„Cu această ocazie constănţenii pot descoperi tradiţia satului dobrogean şi obiceiuri străvechi într-o ambianţă nouă", a precizat directorul general al Hotelului Balada Nej, ing. Niculae Nejloveanu, maestru în arta culinară.
Duminică, la ora 15.30, în faţa restaurantului La Proţap, începe „Marea petrecere de Ignat". Ca în fiecare an, constănţenii pot asista la ceremonialul de tăiere a porcului, care este însoţit şi de un program artistic deosebit, cu muzică şi dansuri populare, fanfară, colinde, însă şi muzică religioasă.
„Cu această ocazie constănţenii pot descoperi tradiţia satului dobrogean şi obiceiuri străvechi într-o ambianţă nouă", a precizat directorul general al Hotelului Balada Nej, ing. Niculae Nejloveanu, maestru în arta culinară.