Pe 16 decembrie, în incinta Teatrului "Maria Filotti", a fost organizată o festivitate fastuoasă cu ocazia retragerii din activitate a Veronicăi Dobrin, ex-directoarea instituţiei. Printre persoanele invitate s-a aflat şi primarul Brăilei, Aurel Simionescu.
Acesta a oficiat deschiderea evenimentului printr-un discurs elogios la adresa doamnei Dobrin, felicitând-o pentru toţi anii de muncă depuşi în slujba teatrului brăilean. "Doamna Veronica Dobrin este una dintre acele persoane care, cu modestie, au scris istorie prin ani mulţi de muncă şi prin ani mulţi de dăruire", a spus primarul Brăilei. La rândul ei, Veronica Dobrin, a ţinut un speech nostalgic despre originile sale şi efortul urieşesc de a rezista, ca individ creditabil moral, într-un domeniu atât de obositor precum managementul teatral. "Am venit aici cu o mare temere şi am făcut un pact cu mine însămi. De ce? Pentru că intrasem într-un domeniu care n-avea nicio legătură cu teatrul, deşi era motorul lui financiar. Lucrez de la 18 ani. Sunt o fiică de ţăran de la munte. M-am străduit singură, nu fără greutăţi, şi dacă am reuşit astăzi, este pentru că am reuşit să fiu eu însămi, să fiu la fel, şi înainte de '89 şi după '89", a declarat Dobrin, cuprinsă de emoţie. Pe 16 decembrie, în incinta Teatrului "Maria Filotti", a fost organizată o festivitate fastuoasă cu ocazia retragerii din activitate a Veronicăi Dobrin, ex-directoarea instituţiei. Printre persoanele invitate s-a aflat şi primarul Brăilei, Aurel Simionescu.
Acesta a oficiat deschiderea evenimentului printr-un discurs elogios la adresa doamnei Dobrin, felicitând-o pentru toţi anii de muncă depuşi în slujba teatrului brăilean. "Doamna Veronica Dobrin este una dintre acele persoane care, cu modestie, au scris istorie prin ani mulţi de muncă şi prin ani mulţi de dăruire", a spus primarul Brăilei. La rândul ei, Veronica Dobrin, a ţinut un speech