Natalia Petrovici, tânăra care modelează din pastă de zahăr torturi în cele mai frumoase forme, poveşti dulci care oferă bucurie oricui, indiferent de vârstă, a inaugurat sâmbătă bistro-ul - patiserie Chocolitious.
Dacă doriţi să vă îndulciţi sau să gustaţi preparate pe care nu le veţi găsi niciunde în oraş, puteţi merge pe strada Ecaterina Varga la numărul 17.
Aici veţi găsi ciocolată proaspăt făcută, prăjituri, biscuiţi şi tarte de toate felurile, gândite, preparate şi servite cu tot dragul. Chocolitious va funcţiona în fiecare zi, între orele 8.00 şi 23.00 şi va oferi, pe lângă vitrina cu dulciuri şi produse de patiserie pregătite proaspăt din ingrediente naturale, un fel de dulap al bunicii care face bunătăţi pentru nepoţi, şi spaţiul intim, cu doar 20 de locuri, al bistroului. Biscuiţi cu coarne, cu ginger şi cu miere, vestita cheese cake, plăcintă cu pui şi praz... toate acestea pot fi degustate la Chocolitious. „La inaugurare au venit oameni dragi mie, clienţi cu care am rămas în relaţii apropiate, printre care s-a numărat şi preşedintele Camerei de Comerţ, Mihai Daraban, dar şi fratele acestuia, Gabriel. Lumea s-a simţit bine şi toată lumea a lăudat punch-ul cu şampanie şi fructe. Invitaţii au servit tarte cu somon, cremă de brânză sau pui şi fondu de caramel. Am dorit ca prietenii şi clienţii mei să se cunoască, să vorbească şi să schimbe idei", a declarat Natalia Petrovici.
Natalia Petrovici, tânăra care modelează din pastă de zahăr torturi în cele mai frumoase forme, poveşti dulci care oferă bucurie oricui, indiferent de vârstă, a inaugurat sâmbătă bistro-ul - patiserie Chocolitious.
Dacă doriţi să vă îndulciţi sau să gustaţi preparate pe care nu le veţi găsi niciunde în oraş, puteţi merge pe strada Ecaterina Varga la numărul 17.
Aici veţi găsi ciocolată proaspăt făcută, prăjituri, biscuiţi şi tarte de toate felurile, gâ