Bal mascat, mâncare tradiţională combinată cu cea internaţională, tombole cu multe premii şi distracţie din belşug sunt ingredientele unei seri de neuitat
Pentru ploieştenii care doresc să petreacă un Revelion în stil veneţian, Bulevard Pub oferă soluţia ideală. Aici va fi organizat un carnaval, iar fiecare invitat va primi o mască la intrare pe care o va purta pe timpul petrecerii. În plus, invitaţii vor putea urmări un program artistic cu dansuri şi cântece veneţiene.
Meniul la Bulevard costă 350 de lei şi cuprinde patru feluri de mâncare, open bar şi un desert surpriză.
Petrecere în Ice
„Cea mai interesantă parte a Revelionului organizat de noi este o tombolă care va avea ca premii multe surprize din partea clubului", explică Tavi Borcan, administratorul Ice Club.
În acest local meniul costă 130 de lei şi cuprinde o sticlă de şampanie, sucuri şi apă minerală, cocktailuri pentru doamne, un platou cu mezeluri, foietaje, fistic, alune şi fructe la discreţie.
Delicatese culinare în Corso
Cocktail de homar, tiramisu cu sos de fructe de pădure, open bar, tombolă şi un DJ care asigură distracţie în noaptea dintre ani.
Toate acestea, pe lângă multe altele, sunt pregătite de reprezentanţii restaurantului Corso, preţul unui meniu fiind stabilit aici la 80 de euro.
Mâncare pe toate gusturile
La Vienna Cafe ploieştenii pot savura, printre altele, rulouri de somon fume cu cremă de brânză şi icre de Manciuria.
În plus, la petrecerea Black&White New Years Eve Ball, va cânta live o orchestră, iar dansatoare orientale vor încinge atmosfera. La miezul nopţii vor străluci pe cer focuri de artificii.
Şi la Vienna Cafe invitaţii vor putea participa la o tombolă care va oferi ca premii mai multe cado