Unele restaurante au meniuri exclusiviste şi le-au pregătit invitaţilor mâncăruri pretenţioase. Cu toate că preţul cinei festive este pe măsura preparatelor, localurile nu duc lipsă de clienţi.
La restaurantul Regal, mai sunt 40 de locuri libere din cele 120 disponibile, iar meniul costă 220 de lei. Printre mâncărurile oferite se numără specialităţi cu fructe de mare, ton, frigărui de curcan pregătite într-un mod special, ciorbă de potroace pentru dimineaţa, băutură la discreţie, muzică şi artificii. La restaurantul Constantin Brâncuşi, meniul este unul exclusivist, cu caviar, somon, pastramă de căprioară, curcan cu varză, muşchi de viţel şi alte specialităţi. Cei 200 de clienţi vor avea băutură la discreţie, iar cina festivă, cu muzică uşoară şi populară, divertisment şi alte surprize, costă 250 de lei de persoană. La restaurnatul Simone din Târgu-Jiu, locurile au fost ocupate în proporţie de 100%, iar clienţii vor avea cu siguranţă parte de o petrecere de neuitat. Organizatorii le-au pregătit friptură de căprioară, fructe exotice, fântână de ciocolată şi fântână de şampanie şi multe alte mâncăruri tradiţionale şi exotice. De asemenea, un dj şi o formaţie de muzică îi va binedipune pe clienţi, dar şi un foc de artificii, open barul şi o tombolă.