Pensiuni, cluburi şi hoteluri s-au pregătit pentru a-şi întâmpina clienţii de Revelion. Deşi patronii restaurantelor din Bănie îşi răsfaţă clienţii cu meniuri exotice şi cât mai variate, niciun local nu are toate mesele rezervate pentru noaptea dintre ani.
Dacă încă nu v-aţi hotărât unde să vă petreceţi noaptea dintre ani, cluburile şi restaurantele din Bănie vin cu o ofertă bogată şi preţuri care variază între 170 şi 350 de lei de persoană. Unele pun la dispoziţia clienţilor chiar şi programe artistice sau concursuri cu premii.
Trupa "Dansez pentru tine", momeală de Revelion
Restaurantul RSR aduce clienţilor săi trupa de balet „Dansez pentru tine” alături de artistul Călin Geambaşu, iar meniul de Revelion este pentru toate buzunarele: în club, bufet suedez, la 180 de lei/persoană. La piscina interioară, tot bufet suedez pe acorduri de muzică uşoară şi populară, la 249 de lei /persoană.
În restaurant va fi un meniu stabilit, la 269 de lei, udat de un recital de excepţie Niculina Stoican şi Petrică Mâţu Stoian. Aceiaşi artişti vor oferi melodii de neuitat şi în Salonul RSR, unde meniul costă 320 de lei de persoană.
Murături de putină şi carne la garniţă
La mare căutare sunt restaurantele cu specific românesc. De exemplu, organizatorii celor două pensiuni de la Beharca, „Carul din Stele” şi „La Izvoare”, se mândresc cu un meniu boieresc: carne la garniţă, murături din putină, trandafiri olteneşti, praz şi zaibăr din belşug. Nu vor lipsi caviarul şi preparatele din peşte, promit bucătarii.
Restaurantul Casa cu tei vine cu o ofertă gastronomică, ce vă va face să vă doriţi ca şi anul viitor să-i călcaţi pragul, promit bucătarii. Meniul, ce conţine specialităţi recunoscute (dorada la cuptor, sărmăluţe în foi de viţă, friptură pacheţel surpriză, tort de ciocolată, gustări reci tradiţionale) şi lista de vinuri pre