Societatea de Neurologie şi Psihiatrie a Copilului şi Adolescentului din România (SNPCAR) aşază pe standul publicaţiilor medicale o revistă înnoită. Într-adevăr, vol. 12, nr. 3/2009 al revistei sale arată mai multe schimbări iniţiate de redactorul-şef Axinia Corcheş, recent aleasă preşedinte al SNPCAR. (...)
Publicitate Colegiul naţional de redacţie este alcătuit pe principiul operativ, spre deosebire de alte publicaţii în care acesta este în cea mai mare parte onorific. Cuprinsul conţine, pe lângă listarea titlurilor articolelor, şi enumerarea subtitlurilor, deşi numele autorilor lipsesc de aici, fiind menţionate doar la începutul fiecăruia din textele lor. Poate este mai bine aşa, deoarece obligă pe cititorii curioşi să caute, în cuprinsul revistei, identitatea semnatarilor. În prezentarea temelor se observă o elaborare mai mare şi o supervizare mai atentă. Sunt publicate sinteze utile pentru clinician, ca de exemplu: Tulburări psihice în epilepsiile temporale la copil (Daniel Crăciun, Niculina Butoianu, Sanda Măgureanu), Spectrul neurologic al nistagmusului şi psoclonusului (Constantin Lupu) şi Paralizia facială de tip periferic Charles Bell la copil şi adolescent. Fizioterapie şi recuperare funcţională (Ligia Robănescu, Cristina Bojan, M. Stoicescu). Societatea de Neurologie şi Psihiatrie a Copilului şi Adolescentului din România (SNPCAR) aşază pe standul publicaţiilor medicale o revistă înnoită. Într-adevăr, vol. 12, nr. 3/2009 al revistei sale arată mai multe schimbări iniţiate de redactorul-şef Axinia Corcheş, recent aleasă preşedinte al SNPCAR. (...)
Publicitate Colegiul naţional de redacţie este alcătuit pe principiul operativ, spre deosebire de alte publicaţii în care acesta este în cea mai mare parte onorific. Cuprinsul conţine, pe lângă listarea titlurilor articolelor, şi enumerarea subtitlurilor, deşi numele autorilor lipsesc de aici, fiind m