Au fost verificaţi agenţi economici care au ca obiect de activitate fabricarea pâinii şi a produselor de patiserie, a produselor de morărit, a băuturilor răcoritoare şi alcoolice, precum şi unităţi de depozitare a legumelor şi fructelor.
Controalele inspectorilor Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa s-au desfăşurat în perioada 28 decembrie 2009 - 7 ianuarie 2010, iar dacă totalul amenzilor nu a fost unul impresionant, doar câteva mii de lei, totuşi lista cu abateri a fost una destul de lungă. Aceasta a cuprins, printre altele, încălcarea normelor generale de igienă privind expunerea şi păstrarea alimentelor,manipularea neigienică a produselor alimentare ori comercializarea acestora fără a fi etichetate, precum şi lipsa certificatelor de conformitate pentru unele produse alimentare. În plus, normele privind trasabilitatea produselor alimentare, ori cele privind întreţinerea spaţiilor de prelucrare şi valorificare nu au fost întotdeauna respectate. Au fost verificaţi agenţi economici care au ca obiect de activitate fabricarea pâinii şi a produselor de patiserie, a produselor de morărit, a băuturilor răcoritoare şi alcoolice, precum şi unităţi de depozitare a legumelor şi fructelor.
Controalele inspectorilor Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa s-au desfăşurat în perioada 28 decembrie 2009 - 7 ianuarie 2010, iar dacă totalul amenzilor nu a fost unul impresionant, doar câteva mii de lei, totuşi lista cu abateri a fost una destul de lungă. Aceasta a cuprins, printre altele, încălcarea normelor generale de igienă privind expunerea şi păstrarea alimentelor,manipularea neigienică a produselor alimentare ori comercializarea acestora fără a fi etichetate, precum şi lipsa certificatelor de conformitate pentru unele produse alimentare. În plus, normele privind trasabilitatea produselor alimentare,