Fost medic militar, Gheorghe Bunciu a îmbrăţişat medicina alternativă. Are propriul cabinet şi este foarte pasionat de a reda sănătatea pacienţilor săi.
Lui Gheorghe Bunciu i-au plăcut mereu seriozitatea şi disciplina. Pasionat şi de medicină, le-a îmbinat pe toate şi a devenit student al Facultăţii de Medicină Militară din Bucureşti. După terminarea facultăţii, a fost repartizat ca medic la o unitate militară din Câmpulung Muscel. A fost medic de infirmierie, apoi medic şef de unitate, pentru ca ulterior să fie promovat ca medic de brigadă, la Curtea de Argeş. „Am lucrat ca medic de brigadă timp de 10 ani, între 1979 şi 1989, şi acopeream mai multe unităţi militare, întinse în toată zona Carpaţilor Meridionali, de la Valea Argeşului până la Valea Cernei“, îşi aminteşte medicul. În 1989 a făcut pasul către Severin, unde a fost medicul Comandamentului Militar Teritorial. „În 1994, unitatea s-a desfiinţat, iar eu am trecut la Serviciul Român de Informaţii, unde am lucrat ca medic-şef până în 2003, când m-am pensionat“, ne spune doctor Bunciu. Fire activă, a preferat munca, în locul unei relaxări oferite de pensionare.
A tratat peste 2.500 de pacienţi
„Ca fost militar, obişnuit cu program, nu am putut să stau degeaba după pensionare. În plus, vârsta mea biologică nu era încă de pensie şi nu mi-a permis să mă opresc din muncă. Aşa că am lucrat la Casa de Asigurări de Sănătate, iar după doi ani mi-am deschis un cabinet propriu. Iniţial am vrut ca acest cabinet să fie unul de medicină de familie, însă mi-am schimbat opţiunea repede. M-am asociat cu o firmă din Craiova care practica metoda de investigaţie prin biorezonanţă, una inedită pentru zona aceasta. După un an de colaboare cu cei de acolo, mi-am cumpărat singur aparatura necesară şi am început să funcţionez pe cont propriu“, povesteşte doctorul.
„Lucrând timp de doi la Casa de Asigu