După ce vineri Libertatea v-a prezentat fotografii cu Cristi Borcea la un chef cu lăutari, cu ţuică şi cu jambon, iar sâmbătă a fost ziua de naştere a şefului "câinilor", duminică, el a mai organizat un festin, la Restaurantul Coliba Haiducilor din Poiana Braşov. Motivul: ziua sa de naştere şi ziua onomastică a Antoniei Melissa (6 ani), fiica dinamovistului.Libertatea are, în exclusivitate, poze şi filme de la eveniment.
Duminică seara, la o zi după grandioasa petrecere organizată la Hotelul Aurelius Împăratul Romanilor, Cristi Borcea, directorul general de la Dinamo, a mai organizat un chef. De această dată, a vrut ca totul să fie strict secret. Rezervările au fost făcute la ora 20.30, pentru ora 21.00 şi nu a mai vrut în separeu, ci sus, în foişor.
A petrecut cu familia Boureanu
Cristi, Mihaela şi Antonia Borcea au avut aproximativ 15 invitaţi: prieteni apropiaţi, cum ar fi Cristi Boureanu şi soţia sa, Valentina, patronul Astrei Ploieşti, Ioan Niculae, şi Petre Buduru. Reporterii Libertăţii au aflat şi, la 21.10, au ajuns la restaurant. Lăutari, muzică de petrecere, voie bună şi cinci sticle de şampanie la rece. Meniul? Jambon de porc, cârnaţi, pulpă de porc, brânză, caşcaval, jumări, şorici - la cererea expresă a Antoniei, fetiţa şefului dinamovist, sărbătorită şi ea, friptură de pui, de porc, de miel, de mistreţ şi de urs!
Toate preparatele sunt făcute de angajaţii restaurantului, nici un produs nefiind adus din magazine. Nici măcar tortul, format din două păpuşi! Invitaţii s-au veselit cu şampanie, whisky, ţuică fiartă, vin fiert şi digestive. După ce au fost cuprinşi de aburii lui Bachus, au încins o braşoveancă. După aproximativ 3 ore, au plecat spre hotel. Primul a ieşit Cristi Borcea, urmat de Petre Buduru, care o ţinea în braţe pe Antonia, Ioan Niculae, Cristi Boureanu şi Valen