Autor a 12 cărţi, inventator şi istoric, George Rotaru consideră că fără stemă pe steag, România nu este un stat unitar.
Dacă vrei să vorbeşti despre George Rotaru, nu ştii de unde să începi. Bărbatul face atâtea lucruri, încât ai putea crede că şi noaptea lucrează la ceva. George Rotaru se poate lăuda că este autorul a 12 cărţi şi patru publicaţii, inventator, inovator brevetat la OSIM, dar şi istoric şi cercetător. Bărbatul a pictat biserici, a inventat utilaje agricole cu tracţiune animală, a studiat drapelul României şi este patronul unei tipografii şi a două edituri.
Inventatorul a studiat încă din liceu designul interior şi a îmbinat aceste cunoştiinţe cu istoria. A inventat mai multe tehnici de scriere: serigrafia şi aerografia, folosite astăzi la imprimarea diverselor obiecte precum tricpuri sau agende. A îmbinat pasiunea pentru design cu istoria şi a dat astfel naştere celei mai volumioase cărţi.
“Designul l-am folosit foarte mult în istorie. Am realizat cea mai mare carte din România ca volum. Este vorba de o carte tip atlas, <
La această lucrare de amploare se mai adaugă încă 11 cărţi şi 4 publicaţii în domeniul designului şi al istoriei,precum “Arta interiorului şi estetica formelor industriale ”, “Carta oamenilor de afaceri”, “Codul Rotarian”, “Însemnele României şi Naţiunilor Europene”, “ Antonescu, Hitler, Stalin”, “Analele de Istorie” şi multe altele.
George Rotaru este şi autorul Calendarului Perpetuu Universal Sincron Grego- Rotarian. Pe cât este de complicată denumirea, pe atât de compexe sunt şi funcţiile sale. “Prin acesta se trece de la calendarul gregorian la cale