Preparatorul fizic al dinamoviştilor, Constantin Niculae, a dezvăluit pentru gsp.ro de ce cantonamentul de la Poiana Braşov a fost o reuşită.
"S-a preferat schimbarea mijloacelor de stimulare ale organismului. Acest tip de cantonament montan a mai fost verificat de către Ţălnar în alţi ani, antrenorul a decis stagiul din Poiană. Încărcarea bateriilor trebuie să-i ţină în formă fizică optimă pe jucători şi-n primăvară, dar şi în turul sezonuli viitor. Da, da, teoretic, fotbaliştii au de cîştigat de pe urma acestei pregătiri. Haha, da, ştiu că se numeşte pregătire sovietică. Se cheamă aşa fiindcă a fost adusă de ruşi, doar ăia au iarnă şi munte. Sovieticii erau specialişti în astfel de studii de pregătire. Plus că e şi de muncă, grea, e trudă sută la sută".
"Sensei" a explicat şi de ce dinamoviştii nu au primit prea mult obiectul muncii, mingea: "Picioarele le-au fost obosite de la atîtea alergări prin nămeţi şi am preferat să nu le dăm mingea prea mult. Am făcut cîteva excepţii, mai trebuie să diversifici antrenamentele. În rest, a fost numai aer curat, odihnă, mîncare şi linişte. Aerul curat n-a făcut rău nimănui!"
Preparatorul fizic al dinamoviştilor, Constantin Niculae, a dezvăluit pentru gsp.ro de ce cantonamentul de la Poiana Braşov a fost o reuşită.
"S-a preferat schimbarea mijloacelor de stimulare ale organismului. Acest tip de cantonament montan a mai fost verificat de către Ţălnar în alţi ani, antrenorul a decis stagiul din Poiană. Încărcarea bateriilor trebuie să-i ţină în formă fizică optimă pe jucători şi-n primăvară, dar şi în turul sezonuli viitor. Da, da, teoretic, fotbaliştii au de cîştigat de pe urma acestei pregătiri. Haha, da, ştiu că se numeşte pregătire sovietică. Se cheamă aşa fiindcă a fost adusă de ruşi, doar ăia au iarnă şi munte. Sovieticii erau specialişti în astfel de studii de pregătire. Plus că e