Cu o experienţă didactică de 26 de ani, face voluntariat, pregăteşte elevii şi iniţiază proiecte, ajutând copiii defavorizaţi şi bătrânii
Membru în Consiliul de Administraţie al ANMRF „Louis Pasteur" - Club „Voltin" Brăila, Mihaela Teşileanu a reuşit performanţe remarcabile în activitatea didactică.
De două decenii îi îndrumă pe copiii de la Şcoala „Ion Creangă" şi-i învaţă dragostea de carte, de valorile umane şi de trecutul ţării.
„Afară de munca la catedră, fac voluntariat în cadrul Clubului „Voltin". Am lucrat cu copiii ai căror părinţi sunt plecaţi în străinătate, dar şi cu bătrânii", ne-a mărturisit Mihaela Teşileanu.
Institutoarea nu a mai avut un concediu de multă vreme, pentru că vacanţele şi le petrece cu copiii, la Clubul „Voltin", iar sfârşitul de săptămână cu pensionarii de la Căminul „Sf. Nicolae".
Şcolarii pregătiţi de Mihaela sunt acum la Colegiul Nicolae Bălcescu
Mihaela Teşileanu şi-a început activitatea didactică în anul 1984, la Şcoala nr. 31, a continuat-o la Şcoala nr. 13 şi, de 20 de ani, este institutor la Şcoala „Ion Creangă".
Neobosită, dedicată ajutorării semenilor şi educării şcolarilor, Mihaela a făcut ore suplimentare neremunerate în vederea pregătirii copiilor.
A organizat Concursul naţional „Cangurul" şi a fost membru în comisiile de evaluare a nenumărate concursuri literare.
A obţinut premiul I la premiera piesei „Vizită" de I.L. Caragiale şi premiul II la Simpozionul naţional „Lumea persoanjelor lui Caragiale".
Şcolarii pregătiţi de institutoare sunt acum la Colegiul „Nicolae Bălcescu".
Din toată ţara, doar Mihaela şi o altă colegă de-a ei au fost cooptate în programul „Comenius".
„Desfăşurăm activităţi intitulate „Anotimpurile", pe care le consemnăm şi le trimitem în Franţa şi în Finlanda", ne-a spus Mihaela.
„O fetiţ