Ingrediente: 1 1/2 kg cartofi fierti, ulei, 1 ceapa, sare, patru carnaciori, 2-3 oua, 4-6 linguri lapte, marar verde
Modul de preparare:
Cartofii dupa ce au fost fierti in coaja, se curata si taiati in felii se prajesc usor in uleiul fierbinte, dupa care se sareaza si li se adauga o ceapa tocata mai mare. Inainte de a se inmuia ceapa, se pun si carnaciorii taiati rondele, ouale batute si amestecate cu laptele, si cu sarea. Dupa ce se mai lasa putin pe foc, sa se prinda omleta, cartofii se servesc fierbinti cu marar tocat presarat deasupra.
Ingrediente: 1 1/2 kg cartofi fierti, ulei, 1 ceapa, sare, patru carnaciori, 2-3 oua, 4-6 linguri lapte, marar verde
Modul de preparare:
Cartofii dupa ce au fost fierti in coaja, se curata si taiati in felii se prajesc usor in uleiul fierbinte, dupa care se sareaza si li se adauga o ceapa tocata mai mare. Inainte de a se inmuia ceapa, se pun si carnaciorii taiati rondele, ouale batute si amestecate cu laptele, si cu sarea. Dupa ce se mai lasa putin pe foc, sa se prinda omleta, cartofii se servesc fierbinti cu marar tocat presarat deasupra.