A fost bucătar în cele mai renumite restaurante din Veneţia. A renunţat la Italia pentru a veni în Slatina să prepare cea mai bună shaorma slătinenilor.
Cu toate că şi-a dorit să devină fotbalist, Daniel şi-a dat seama că este mai pasionat de bucătărie decât de sport. În urmă cu un an s-a angajat la un fast-food deschis de un prieten, iar acum este cunoscut de clienţii săi pentru modul în care le prepară shaorma. Este o persoană comunicativă şi îşi întâmpină toţi clienţii cu zâmbetul pe buze. „ Îmi căutam un loc de muncă, iar un prieten vroia să îşi deschidă un fast-food. M-a angajat şi aşa am ajuns să fac shaorma. Nu mai preparasem shaorma niciodată, dar nu a fost greu deloc, am învăţat într-o oră. Ca să prepari o shaorma ca la carte şi să fie bună trebuie ca toate ingredientele să fie proaspete. Se face din cartofi prăjiţi, castraveţi, maioneză, salată, carne de pui şi diferite sosuri în funcţie de preferinţele clientului. La sfârşit, se înveleşte într-o lipie”, a explicat Daniel
Inventează reţete de mâncare
În copilărie a îndrăgit foarte mult sportul şi a practicat judo şi fotbal. În liceu s-a apucat să gătească pentru prima oară şi îndrăgit pe loc arta culinară. Îi place să petreacă foarte mult timp în bucătărie şi inventează tot felul de reţete şi mâncăruri noi. „La început totul a fost o joacă pentru mine, însă pe parcurs, a început să-mi placă foarte mult să stau în bucătărie şi să gătesc. Prima dată am preparat mâncăruri tradiţionale româneşti, care erau mai uşor de gătit. Mi-a venit ideea de a încerca şi altceva şi am început să inventez propriile mele reţete. Bucătăria este un mod de a mă relaxa şi în acelaşi timp de a mă perfecţiona”, a spus Daniel, tânărul bucătar.
A fost bucătar în Veneţia
Experienţa de bucătar a dobândit-o în Italia, în primul loc unde Daniel a învăţat să gătească ca la carte. A lucrat în Veneţia, într