- Un studiu chinezesc arata ca terapia pe baza de supa are numeroase beneficii pentru sanatate, deoarece detoxifiaza organismul si intareste sistemul imunitar.
- Valoarea terapeutica a supei este data de faptul ca organismul poate sa asimileze foarte usor ingredientele folosite la preparare. Iata o serie de beneficii pentru sanatate ale supelor:
- Lupta cu bolile cronice. Persoanele predispuse maladiilor cardiace, atacurilor cerebrale, cancerului si diabetului pot evita aceste maladii consumand o farfurie de supa in fiecare zi.
- Subtiaza talia. Cei care mananca supa o data pe zi pierd mai multe kilograme suplimentare, comparativ cu aceia care beneficiaza de acelasi numar de calorii, dar nu provin din supa.
- Recomandata proaspata. Supa preparata acasa, cu legume proaspete este cea mai buna deoarece cele la conserva de pe rafturile marilor magazine pot contine sare si diverse substante chimice in exces.
- Intareste imunitatea. Sistemul imunitar are nevoie de multe minerale si vitamine, dar acestea se pierd la temperaturi mari, asa ca terapeutii recomanda fierberea legumelor la foc foarte mic.
- Detoxifica organismul. Supa reprezinta o solutie eficienta pentru eliminarea toxinelor din organism, ajuta ficatul in procesul de detoxifiere a sangelui si reduce inflamatiile. - Un studiu chinezesc arata ca terapia pe baza de supa are numeroase beneficii pentru sanatate, deoarece detoxifiaza organismul si intareste sistemul imunitar.
- Valoarea terapeutica a supei este data de faptul ca organismul poate sa asimileze foarte usor ingredientele folosite la preparare. Iata o serie de beneficii pentru sanatate ale supelor:
- Lupta cu bolile cronice. Persoanele predispuse maladiilor cardiace, atacurilor cerebrale, cancerului si diabetului pot evita aceste maladii consumand o farfurie de supa in fiecare zi.
- Subtiaza talia. Cei