Şi-a descoperit din fragedă copilărie talentul de a prepara bucatele alese care fac deliciul gurmanzilor împătimiţi. A fost încurajată de familie şi de cei patru fraţi să se perfecţioneze în arta culinară şi încă de pe băncile liceului a devenit un bucătar desăvârşit.
La numai 30 de ani Ivănuş Georgeta se poate lăuda cu o experienţă demnă de invidiat în lumea bucătarilor cu ştate.
Cursul de perfecţionare la şcoala celebrului bucătar italian Antonio Passarelli i-a adus rapid celebritatea iar acum clienţii se înghesuie să guste din bucatele preparate cu mult suflet de Georgeta.
Bucătarul familiei de la 10 ani
Primul om care a iniţiat-o în tainele bucătăriei româneşti a fost bunica sa. Georgeta mărturiseşte că după câteva luni petrecute zi de zi cu bunica sa în bucătărie a ajuns să gătească pentru toată familia. “După ce bunica mea mi-a îndrumat primii paşi în arta culinară am început să improvizez din ce avem prin casă. Le făceam celor 3 surori şi fratelui meu, tot felul de prăjiturele, pizza şi alte preparate simple dar bune.Tot bunica m-a învăţat primele trucuri ale unui bucătar. Spre exemplu mi-a spus că ficăţeii trebuie opăriţi înainte de a fi preparaţi pentru că altfel se sfarâmă. Am fost lăudată întotdeauna de familie pentru talentul meu”, mai spune Georgeta.
Primele experimente culinare, în liceu
După ce colegii de liceu ai Georgetei au aflat depre pasiunea ei pentru bucătărie, experimentele culinare s-au ţinut lanţ. “Am devenit bucătarul lor şi experimentam pe ei tot felul de reţete. Stăteam cu gazdă undeva în Buzău cu mai multe colege de-ale mele. Ele mă corectau dacă lipsea vreun ingredient dar de cele mai multe ori erau satisfăcute de reţetele pe care le preparam. Colegii îmi cereau să le prepar paste cu mult sos, pui la ceaun cu mămăliguţă sau pizza pe care o făceam după o reţetă specială. Si