Hunedoreanca este bio-energo-terapeut şi tratează prin intermediul unui aparat de biorezonanţă, al unui laptop şi al palmelor.
PROFIL
Născută. 3.08.1964, Brad
Educaţie. Universitatea de Psihologie „Spiru Haret”, Braşov, Terapii complementare şi alternative, Universitatea „Vasile Goldiş”, Arad
Experienţă. 15 ani de activitate în terapii complementare, patru ani în biorezonanţă magnetică
Familie. Căsătorită, cinci copii
Deşi practică terapiile complementare de 15 ani, Mihaela Resiga este de părere că acest domeniu este încă la stadiul de pionierat, atât la nivelul judeţului Hunedoara, cât şi la nivel naţional. Mulţi dintre pacienţii săi sunt sceptici în ceea ce priveşte rezultatul muncii sale şi se prezintă la cabinet numai pentru că au auzit din vorbă-n vorbă că ar fi eficientă. „În momentul în care un bolnav vine la mine, în general se află în stare gravă. A încercat tot ceea ce presupune medicina tradiţională, iar pentru că nu mai are altceva de făcut, încearcă biorezonanţa”, a spus Mihaela.
O consultaţie înseamnă conectarea bolnavului la aparatul de biorezonanţă, prin intermediul unor fire care se ataşează pe diverse părţi ale corpului. Aparatul detectează problemele medicale şi stochează pe un calculator informaţiile despre viruşi, deficienţe, slăbiciuni ale diferitelor organe sau sisteme, alergii şi alimente care au un efect nociv asupra pacientului.
Transmite energie cu palmele
În momentul în care datele recepţionate de aparatul de biorezonanţă sunt stocate pe calculator, îi poate spune pacientului care sunt problemele sale şi ce tratament trebuie să urmeze. Pentru că practică terapii complementare, niciodată nu recomandă, şi nici nu a folosit, tratament şi pastile de sinteză. Tot timpul merge pe extracte din plante şi pe şedinţele cu bioenergie.
Îşi aşează pacientul pe scaun şi îi transmit