Ingrediente (pentru 4 porţii):
Unt topit, 100g margarină degresată topită şi răcită, 2 ouă, 235 g cremă de ciocolată neagră topită, 75 g făină, 8 cuburi de ciocolată neagră, 4 linguri de îngheţată de vanilie.
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la temperatura de 200°C. Ungeţi cu untul topit patru vase cu capacitatea de 100 ml, rezistente la căldură. Într-un castron bateţi ouăle şi margarina. Separat, amestecaţi crema de ciocolată şi făina într-un castron de dimensiune medie. Folosiţi un mixer pentru a încorpora treptat amestecul format din ouă şi margarină. Turnaţi compoziţia în cele patru vase, în mod egal. Puneţi câte două cuburi de ciocolată în mijlocul fiecărui vas, împingându-le până se scufundă în compoziţie. Daţi brioşele la cuptor timp de 10 minute sau până când se coc. Răsturnaţi brioşele pe farfurii şi serviţi-le împreună cu îngheţata.
Ingrediente (pentru 4 porţii):
Unt topit, 100g margarină degresată topită şi răcită, 2 ouă, 235 g cremă de ciocolată neagră topită, 75 g făină, 8 cuburi de ciocolată neagră, 4 linguri de îngheţată de vanilie.
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la temperatura de 200°C. Ungeţi cu untul topit patru vase cu capacitatea de 100 ml, rezistente la căldură. Într-un castron bateţi ouăle şi margarina. Separat, amestecaţi crema de ciocolată şi făina într-un castron de dimensiune medie. Folosiţi un mixer pentru a încorpora treptat amestecul format din ouă şi margarină. Turnaţi compoziţia în cele patru vase, în mod egal. Puneţi câte două cuburi de ciocolată în mijlocul fiecărui vas, împingându-le până se scufundă în compoziţie. Daţi brioşele la cuptor timp de 10 minute sau până când se coc. Răsturnaţi brioşele pe farfurii şi serviţi-le împreună cu îngheţata.