Alunitele aducatoare de noroc sunt, se pare, cele lucioase, de culoare neagra sau rosie, iar cele cenusii sau brune sunt considerate mai degraba nenorocoase. Persoanele care nu au niciun fel de alunite pe fata au mai putine sanse de succes in viata. Totodata, ele pot fi interpretate si ca semne prevestitoare. Astfel, daca apar pe frunte, pot fi semne ale unor intamplari deosebite care ar putea avea loc intre varsta de 11-20 de ani sau 21-30 de ani, iar cele de pe nas semnifica posibile evenimente in deceniul al patrulea de viata. Ca sa poata fi considerata norocoasa, o alunita ar trebui sa fie rotunda. Cele de forme neregulate nu sunt considerate ca aducatoare de noroc. Totusi, cei care au alunite de forme alungite ar putea castiga sume importante sau ar putea avea realizari materiale, dar numai dupa eforturi sustinute.
Alunitele cu potential benefic nu sunt nici prea mari (maximum 3 milimetri diamentru), nici prea mici (minimum 1,5 milimetri diametru). Cele prea mari pot indica brutalitate, cele prea mici ? un orizont ingust.
Alunitele norocoase pe buze denota o fire deschisa, iubitoare, cele de pe obraji - preocupari intelectuale si timiditate, iar cele din coltul exterior al ochiului - seriozitate, cinste sau, in cazul celor cenusii ori brune, integritate compromisa.
Mai mult, alunitele de pe spranceana dreapta prevestesc succese notabile, dar dupa ani de munca, iar cele din zona urechilor sunt semne ale bogatiei materiale. Alunitele aducatoare de noroc sunt, se pare, cele lucioase, de culoare neagra sau rosie, iar cele cenusii sau brune sunt considerate mai degraba nenorocoase. Persoanele care nu au niciun fel de alunite pe fata au mai putine sanse de succes in viata. Totodata, ele pot fi interpretate si ca semne prevestitoare. Astfel, daca apar pe frunte, pot fi semne ale unor intamplari deosebite care ar putea avea loc intre varsta de 11-20 de