Orădenii pot dona o parte din impozit Asociației Logic Club. Din anul 2005, Asociaţia „Logic Club", entitate non-profit, este membru cu drepturi depline al Federaţiei Internaţionale de Rebus (World Puzzle Federation - WPF - www.worldpuzzle.org), în calitate de unic reprezentant al României pe lângă forul internaţional.
Asociaţia „Logic Club" a fost înfiinţată cu scopul de a reuni mişcarea rebusistă din ţara noastră, de a aduce în România rebusul / puzzle-ul internaţional (cunoscut mai mult sub denumirea de „jocuri logice") şi de a crea condiţiile de participare a echipei naţionale la ediţiile anuale ale Campionatelor Mondiale de Rebus (World Puzzle Championship - WPC - http://www.worldpuzzle.org/championships).
"Puteţi susţine mişcarea rebusistă românească direcţionând două procente din impozitul plătit deja statului în anul 2009. Dacă v-aţi decis să o faceţi, scrieţi un e-mail la logic.club@gmail.com şi noi vă vom trimite formularul care trebuie completat. Ultimul termen de depunere a formularelor tipizate pentru direcţionarea a două procente din impozit către o entitate non-profit este 15 mai 2010", spune Stelian Radu Cacuci, președintele Logic Club .
Potrivit unei decizii a Comitetului Director al asociației, adoptată la sfârşitul anului 2009, persoanele care - împreună cu încă alte două persoane - sprijină asociaţia prin direcţionarea a două procente din impozitul plătit la buget în anul precedent, pot obţine, la cerere, calitatea de „Membru necotizant" al Asociaţiei „Logic Club".
Asociaţia „Logic Club" România organizează anual, în luna august, la Braşov, Campionatul Naţional de Rebus Logic - CNRL, în urma căruia se selectează lotul reprezentativ al României pentru Campionatele Mondiale de Rebus. Primul Campionat Mondial de Rebus a avut loc în anul 1992, la New York (SUA). Din motive financiare, în primii ani (1993 - 2004), Ro