Construcţiile sunt amplasate pe faleză şi nu duc lipsă de condiţiile unor spaţii dintr-o clădire din beton; au apă curentă, aer condiţionat, cablu tv şi internet.
Afaceristul Constantin Ciubotariu speră că ideea unui birou pe apă va atrage nonconformiştii. Practic nu există mari diferenţe între biroul de pe apă şi un spaţiu comercial de pe uscat, poate doar faptul că sub podeaua pontonului se află Dunărea şi o adâncime de câţiva metri. Legănat de valuri
„Avem trei unităţi separate de închiriat pe ponton, pot fi luate şi toate, dar şi separat, fiecare are în jur de treizeci de metri pătraţi. Sunt toate utilităţile posibile: apă curentă, wc, aer condiţionat, cablu tv, internet, tot comfortul necesar pentru birouri“, explică Constantin Ciubotariu. Spaţiile de închiriat sunt chiar pe faleza Dunării, foarte vizibil pentru eventualii clienţi.
„Este ceva inedit şi relaxant. Mai ieşi la o ţigară, te uiţi după vapoare, te mai leagănă puţin valurile, e altceva spre deosebire de clasicele birouri din clădirile gigantice de beton“, adaugă omul de afaceri. Pe lângă ineditul amplasării şi preţul nu diferă cu mult faţă de spaţiile comerciale de închiriat din Tulcea.
„Preţul este negociabil, să spunem pe undeva în jurul sumei de zece euro pe metrul pătrat, însă utilităţile se plătesc separat. Ca un bonus se oferă şi un loc gratuit de staţionare pentru o barcă, dacă are clientul aşa ceva“, mai spune Ciubotariu. Anul trecut a avut clienţi, pe ponton funcţionând o farmacie şi un mic bar.