Târgoviştenii care vor să se căsătorească la vară trebuie să se grăbească dacă vor să mai prindă restaurante libere. Cele mai căutate dintre sălile de petrecere au fost rezervate încă din vara anului trecut.
Cei care vor să-şi rezerve un restaurant pentru nunta din vară vor avea surpriza să constate că localurile sunt deja rezervate aproape în fiercare week-end. “Este aproape plin, nu prea mai avem locuri pentru acest an. Pentru a găsi un local trebuie să-şi rezervi restaurantul cu un an şi jumătate înainte. Contează să tratezi clienţii cu seriozitate, să oferi produse proaspete şi o servire de calitate. Pe lângă toate acestea noi oferim nuntaşilor şi o parcare foarte mare”, spune Cristina Dedu, director economic al restaurantului “Cantup”.
Chiar dacă este an de criză, cuplurile care doresc să facă nuntă nu vor scoate mai mult din buzunar, restaurantele păstrând preţurile din anii trecuţi. “Avem aceleaşi preţuri de doi ani de zile. Pentru un meniu care conţine trei feluri de mâncare, aperitiv, sarmale sau peşte, friptură, cafea şi tort oamenii plătesc 65 de lei”, spune George Florescu, directorul restaurantului Tex.
7.000 pentru o nuntă de vis
Directorul firmei de decoraţiuni “Exotique By ZBS Décor”, Victor Alexandru, spune că poate organiza o nuntă după orice buget, cea mai ieftină organizare costând 900 de lei, iar cea mai scumpă 7. 000 de lei.
“O arcă de baloane costă 200 de lei, iar una din fier forjat cu flori costă 300 de lei. Pachetul pentru buchetele de flori costă 956 de lei, acesta având buchet pentru mireasă, două lumânări, 5 buchete pentru domnişoarele de onoare. O husă exotique costă 3 lei, iar o fundă un leu”, spune Alexandru.
Vizite la târgurile de nunţi
Printre sutele de cupluri cu planuri de căsătorie se numără şi târgoviştenii Mirabela şi Cosmin. După o relaţie frumoasă de patru ani în această va