Vacanţele şi cumpărăturile şi le face, cel mai adesea, în Franţa şi în Italia. Numai pentru o oră de cântat bagă în buzunar cam cât ai da pe o maşină bunicică la mâna a doua. Nu-l sperie nici amenzile date de ANI pentru nedeclararea averilor şi nici plata impozitelor. Ştie să fenteze Fiscul prin lipsa contractelor de la cântări, iar postul de consilier local în cadrul Primăriei Ştefăneşti, acolo unde deţine o parte din proprietăţi, îl face să doarmă liniştit, căci "funcţia veghează, iar prietenul la nevoie se cunoaşte".
În lumina becului de pe stâlpul din colţul uliţei, trei maşini negre, adevărate bijuterii de sute de mii de euro, înşirate una după alta în faţa casei, strălucesc asemenea unor ochi şireţi de pisică. Doar Porsche-ul, Mercedes-ul şi BMW-ul sunt lăsate în văzul lumii. Celelalte două, după cum ne mărturiseşte manelistul, mai pe furiş, sunt adăpostite în garaj. Prezente în ograda sa, şterse de pe declaraţia de avere.
10.000 DE EURO PE AN PENTRU UN COPIL
"Tocmai ce am sosit şi eu", ne întâmpină în pragul casei mari şi galbene, reşedinţa de week-end cu etaj, stăpânul Adrian Minune. În timpul săptămânii, "pentru că nu vreau să îmi obosesc copiii, stăm în apartamentul din Bucureşti". Locuinţă care nu există însă, dacă ar fi să ne luăm iar după declaraţia lui de avere.
Se aşază pe fotoliul din piele, cu un picior sub el, şi, printre zâmbete mândre, ne descumpăneşte cu evaluarea: "este o casă modestă şi foarte primitoare", spune el, în timp ce ochii noştri dau roată în livingul imens, dotat cu plasmă uriaşă, mobilă de bucătărie roşie lucioasă, scaune albe din piele, ce împrejmuiesc o masă lungă, dreptunghiulară, împodobită cu faţă de masă albă, cu broderie pe margine. Pe jos e marmură crem adusă din străinătate.
"Nu sunt afectat de criza asta economică, că eu sunt fericit şi acum, am fost şi atunci, cân