Ingrediente:
2 pungi paste (preferabil paste tip taitei), 2 cutii ciuperci, 2 linguri pasta de tomate (sau suc de rosii), 2 lingurite Delikat, piper, usturoi dupa gust, 4 linguri margarina
Mod de preparare:
Se fierb pastele cu putina sare. Separat, cât timp fierb acestea, se prepara sosul. Intr-o cratita, se pune la incins putin ulei peste care se adauga pasta de tomate (sau sucul de rosii) si putina apa si se lasa sa dea in clocot. Intre timp, se pregatesc ciupercile care se spala si se taie, dupa preferinta. Dupa ce sosul a dat in clocot, se adauga ciupercile, Delikatul si piperul. Când este aproape gata, se adauga usturoiul taiat feliute si se ia sosul de pe foc. Se unge cu margarina o cratita si se pun pastele spalate cu apa rece (pentru a nu se lipi) si sosul. Se dau la cuptor pentru 15-20 de minute.
Ingrediente:
2 pungi paste (preferabil paste tip taitei), 2 cutii ciuperci, 2 linguri pasta de tomate (sau suc de rosii), 2 lingurite Delikat, piper, usturoi dupa gust, 4 linguri margarina
Mod de preparare:
Se fierb pastele cu putina sare. Separat, cât timp fierb acestea, se prepara sosul. Intr-o cratita, se pune la incins putin ulei peste care se adauga pasta de tomate (sau sucul de rosii) si putina apa si se lasa sa dea in clocot. Intre timp, se pregatesc ciupercile care se spala si se taie, dupa preferinta. Dupa ce sosul a dat in clocot, se adauga ciupercile, Delikatul si piperul. Când este aproape gata, se adauga usturoiul taiat feliute si se ia sosul de pe foc. Se unge cu margarina o cratita si se pun pastele spalate cu apa rece (pentru a nu se lipi) si sosul. Se dau la cuptor pentru 15-20 de minute.