Gustoasa si usor de preparat, ca sa nu mai amintim si factul ca e o mancare de post.
Ingrediente:
1000g cartofi, 200g fasole verde, 2 ridichi rosii, 2 legaturi de ceapa verde, 1 laegtaura usturoi verde, 1 legatura patrunjel verde, 1 legatura marar verde, 50g ulei de masline, 40ml otet de vin, sare si piper dupa gust.
Mod de preparare:
Se fierb cartofii in coaja, apoi se curata si se taie cuburi, Fasolea rupta bucatele si fiarta in apa cu sare se amesteca cu verdeturile tocate marunt si cu ridichile feliate dupa care se toarna peste aceste amestec condimentele subtiate cu apa.
Gustoasa si usor de preparat, ca sa nu mai amintim si factul ca e o mancare de post.
Ingrediente:
1000g cartofi, 200g fasole verde, 2 ridichi rosii, 2 legaturi de ceapa verde, 1 laegtaura usturoi verde, 1 legatura patrunjel verde, 1 legatura marar verde, 50g ulei de masline, 40ml otet de vin, sare si piper dupa gust.
Mod de preparare:
Se fierb cartofii in coaja, apoi se curata si se taie cuburi, Fasolea rupta bucatele si fiarta in apa cu sare se amesteca cu verdeturile tocate marunt si cu ridichile feliate dupa care se toarna peste aceste amestec condimentele subtiate cu apa.