Tânăra îşi încântă prietenii la diverse aniversări cu cadouri dulci şi se poate lăuda că până acum a făcut aproape 100 de „torturi cu poveste".
Carmen Filip este îndrăgostită de prăjituri. „Pentru că îmi plac foarte mult dulciurile, am ales să mi le fac singură, acasă. Atunci când aveam 15 ani am participat la un concurs organizat de un club montan, unde am câştigat premiul pentru cele mai bune dulciuri. Recunosc că acest lucru m-a ambiţionat şi de atunci, la fiecare aniversare, mi-am făcut singură tortul şi prăjiturile", mărturiseşte tânăra.
„Mica afacere" pentru cunoscuţi a început-o acum un an când prietenii şi celelalte cunoştiinţe i-au cerut să facă torturi pentru diverse ocazii. „Prima dată am făcut un tort pentru şeful meu care mi-a sugerat apoi sa-mi deschid o mică afacere. Treptat am ajuns să fac şi torturi mai năstruşnice, în formă de bust de femeie. Cred că până acum am făcut aproximativ 100 de torturi pentru diverse persoane şi ocazii", a spus Carmen.
Diverse forme şi culori
Cu trecerea timpului, Carmen „s-a specializat", iar acum se poate lăuda cu torturile în formă de camion, de creastă montană, de inimă, de telefon sau tortul care imită harta României. În plus, de Valentines Day tânăra a făcut torturi cu afrodisiace pentru îndrăgostiţi, în formă de trandafir, de cutie de cadouri cu fundiţă, pe care le-a învelit în marţipan.
„Mai nou mă axez pe torturile naturiste, astfel că torturile mele conţin ingrediente sănătoase. Folosesc făină graham, zahăr invertit, ouă, iar cremele sunt făcute din smântână, cacao, lapte. Deasupra torturilor torn, în general, glazură făcută din cacao bio şi la sfârşit îl ornez. Torturile mele sunt naturale, gustoase şi sănătoase. Câteodată fac şi prăjituri delicioase, preferatele mele fiind coşuleţele din zahăr ars umplute cu cremă de frişcă, smântână şi fructe", a mai spus