Românii mănâncă din ce în ce mai puţină carne de bovine, porcine, ovine şi caprine, şi mai multă carne de pasăre, potrivit INS. Astfel că, numărul sacrificărilor din ianuarie a scăzut, faţă de aceeaşi lună din 2009, la bovine cu 11,5% (la 54.000 de capete), la porcine cu 1,4% (la 285.000 capete), la ovine şi caprine cu 3,8% (la 75.0000 de capete).
La păsări, numărul total de sacrificări a crescut cu 6,1%, la 17,32 milioane capete.
Românii mănâncă din ce în ce mai puţină carne de bovine, porcine, ovine şi caprine, şi mai multă carne de pasăre, potrivit INS. Astfel că, numărul sacrificărilor din ianuarie a scăzut, faţă de aceeaşi lună din 2009, la bovine cu 11,5% (la 54.000 de capete), la porcine cu 1,4% (la 285.000 capete), la ovine şi caprine cu 3,8% (la 75.0000 de capete).
La păsări, numărul total de sacrificări a crescut cu 6,1%, la 17,32 milioane capete.