Compania internaţională Event in the Sky va lansa în România, în luna mai, un concept denumit „restaurant aerian”, care presupune organizarea de evenimente în aer liber pe o platformă la 50 metri deasupra solului, la un preţ mediu de 15.000 euro. În România, compania va fi reprezentată de firma Sky Touring& Events. „Deja am primit platforma necesară pentru «restaurantul aerian», care va fi ridicată cu ajutorul unei macarale, oriunde în România. S
Compania internaţională Event in the Sky va lansa în România, în luna mai, un concept denumit „restaurant aerian”, care presupune organizarea de evenimente în aer liber pe o platformă la 50 metri deasupra solului, la un preţ mediu de 15.000 euro.
În România, compania va fi reprezentată de firma Sky Touring& Events. „Deja am primit platforma necesară pentru «restaurantul aerian», care va fi ridicată cu ajutorul unei macarale, oriunde în România. Suntem în discuţii cu reprezentanţii mai multor hoteluri de lux, dar şi cu instituţii de cultură pentru organizarea de spectacole.
Preţul pentru închirierea platformei şi a personalului pentru un eveniment cu 22 de persoane se ridică la 8.900 euro, dar pachetul, care include şi alte servicii, inclusiv de catering, este în medie de 15.000 euro. Preţul final depinde însă de ceea ce îşi doreşte clientul. Sperăm ca în primul an de activitate să organizăm 50 de astfel de ridicări”, a declarat, marţi, Ovidiu Barbier, care deţine 51% din acţiunile Sky Touring & Events. Lansarea oficială va avea loc la jumătatea lunii mai, într-o zonă situată în centrul Bucureştiului.
„Restaurantul suspendat” va fi amplasat în zone turistice, dar şi în marile oraşe, în funcţie de solicitările clienţilor. Platforma se va ridica până la o înălţime de maximum 50 metri, iar capacitatea maximă este de 22 de persoane. Restaurantul va avea o singură ma