Prima zi
Mic dejun:
- o felie de paine integrala unsa cu un strat subtire de unt
- 40g de sunca nu prea grasa
- un fruct kiwi
Prima gustare:
- o felie de paine integrala
- un triunghi de branza topita
- o rosie taiata in felii subtiri, presarate cu putin marar tocat marunt
Pranzul:
- compozitie de clatite preparata din: 1 ou, 2 linguri de faina, 5 linguri de lapte degresat, apa, un praf de sare si verdeata; se pastreaza la rece (frigider) timp de 1 - 2 ore;
Umplutura se obtine din 100g de dovlecei mici, o rosie si 2 radacini de praz, toate taiate in bucati; amestecul astfel format se caleste intr-o lingurita de ulei si se condimenteaza dupa gust.
Din compozitia pastrata la rece se prepara o clatita, intr-o lingurita de ulei. Inainte de a fi impaturita, clatita se unge cu 30g branza topita, se serveste alaturi de legumele calite.
A doua gustare:
- o felie de paine integrala
- un triunghi de branza topita
- o rosie taiata in felii subtiri, preparate cu putin marar taiat marunt
Cina:
- salata se prepara din 2 rosii, 2 radacini de praz, 100g ardei rosu, 40g branza telemea, se amesteca adaugandu-se o lingurita de ulei
- se permite o felie de paine integrala
A doua zi
Mic dejun:
- 200g de iaurt slab
- 2 mandarine si 1 mar, taiate in cubulete
- 4 linguri de fulgi de ovaz
- fistic
Prima gustare:
- un mar mic
- o felie de paine
Pranz:
- compozitie de clatite preparata dintr-un ou, 2 linguri de faina, 5 linguri de lapte, apa, sare si verdeturi tocate marunt. Se amesteca bine si se pastreaza timp de 1 - 2 ore la frigider. 80g de piept de pui se taie in bucatele, apoi se prajesc intr-o lingurita cu sos de soia, in tigaie se adauga 100g de varza alba tocata marunt. Se condimenteaza dupa gust si se pastreaza la cald. Din compozi