Ingrediente:
2 bucati piept de pui, 3 morcovi, 3 cepe, 1/2 telina
un ardei gras, 250 ml smantana, 4 galbenusuri,
un usturoi, otet, sare dupa gust.
Mod de preparare:
Piepturile de pui se taie pe din doua si se pun la fiert intr-o oala cu apa rece. Cand a inceput sa fiarba se inlatura bine spuma formata si se adauga legumele curatate si taiate in bucati mari si sarea dupa gust. Legumele si carnea –dupa ce au fiert-se scot pe o farfurie, iar zeama rezultata se strecoara. Carnea se rupe fasii mici se adauga in zeama strecurata se potriveste de otet se mai da in cateva clocote si se drege cu smantana amestecata cu galbenusurile de ou.
Ingrediente:
2 bucati piept de pui, 3 morcovi, 3 cepe, 1/2 telina
un ardei gras, 250 ml smantana, 4 galbenusuri,
un usturoi, otet, sare dupa gust.
Mod de preparare:
Piepturile de pui se taie pe din doua si se pun la fiert intr-o oala cu apa rece. Cand a inceput sa fiarba se inlatura bine spuma formata si se adauga legumele curatate si taiate in bucati mari si sarea dupa gust. Legumele si carnea –dupa ce au fiert-se scot pe o farfurie, iar zeama rezultata se strecoara. Carnea se rupe fasii mici se adauga in zeama strecurata se potriveste de otet se mai da in cateva clocote si se drege cu smantana amestecata cu galbenusurile de ou.
Ingrediente:
2 bucati piept de pui, 3 morcovi, 3 cepe, 1/2 telina
un ardei gras, 250 ml smantana, 4 galbenusuri,
un usturoi, otet, sare dupa gust.
Mod de preparare:
Piepturile de pui se taie pe din doua si se pun la fiert intr-o oala cu apa rece. Cand a inceput sa fiarba se inlatura bine spuma formata si se adauga legumele curatate si taiate in bucati mari si sarea dupa gust. Legumele si carnea –dupa ce au fiert-se scot pe o farfurie, iar zeama rezultata se strecoara. Carnea se rupe fasii mici se adauga in zeama