Ingrediente: 600g piept de pui, 2 linguri cu făină, 2 linguri ulei de măsline, zeama a două lămâi, 50ml vermut alb, 2 linguri cu capere, 2 linguri cu pătrunjel tocat mărunt, sare şi piper.
Preparare: Taie pieptul de pui în fâşii de 1cm grosime şi dă-le prin făină. Presară diverse condimente după gust peste bucăţile de pui. Prăjeşte-le în ulei încins timp de 3-4 minute, întorcăndu-le de pe o parte pe cealaltă până ce se rumenesc uniform.
Adaugă vermutul şi zeama de lămâie în tigaia în care ai prăjit puiul şi lasă pe foc timp de 3-4 minute. Adaugă caperele şi lasă-le numai cât să se încălzească bine.
Ia tigaia de pe foc, adaugă patrunjelul şi amestecă bine. Toarnă sosul peste pui şi serveşte imediat.
Reţetă preluată de pe www.eva.ro
Ingrediente: 600g piept de pui, 2 linguri cu făină, 2 linguri ulei de măsline, zeama a două lămâi, 50ml vermut alb, 2 linguri cu capere, 2 linguri cu pătrunjel tocat mărunt, sare şi piper.
Preparare: Taie pieptul de pui în fâşii de 1cm grosime şi dă-le prin făină. Presară diverse condimente după gust peste bucăţile de pui. Prăjeşte-le în ulei încins timp de 3-4 minute, întorcăndu-le de pe o parte pe cealaltă până ce se rumenesc uniform.
Adaugă vermutul şi zeama de lămâie în tigaia în care ai prăjit puiul şi lasă pe foc timp de 3-4 minute. Adaugă caperele şi lasă-le numai cât să se încălzească bine.
Ia tigaia de pe foc, adaugă patrunjelul şi amestecă bine. Toarnă sosul peste pui şi serveşte imediat.
Reţetă preluată de pe www.eva.ro