Europa a obţinut primele trei locuri la Campionatul Internaţional al Brânzeturilor de anul acesta, potrivit descopera.ro.
La competiţia desfăşurata în Statele Unite au participat producători din 20 de ţări, iar juriul a avut de degustat aproximativ 2.300 de tipuri de brânzeturi.
Primul loc i-a a fost acordat lui Cedric Fragniere din Kirchberg, Elveţia; brânza Gruyere produsă de el a impresionat juriul prin textura sa cremoasă şi uşoara aromă de plante.
Locurile doi şi trei au fost ocupate de Andeer Sennerei, tot din Elveţia, şi Alois Pesendorfer, din Austria.
Europa a obţinut primele trei locuri la Campionatul Internaţional al Brânzeturilor de anul acesta, potrivit descopera.ro.
La competiţia desfăşurata în Statele Unite au participat producători din 20 de ţări, iar juriul a avut de degustat aproximativ 2.300 de tipuri de brânzeturi.
Primul loc i-a a fost acordat lui Cedric Fragniere din Kirchberg, Elveţia; brânza Gruyere produsă de el a impresionat juriul prin textura sa cremoasă şi uşoara aromă de plante.
Locurile doi şi trei au fost ocupate de Andeer Sennerei, tot din Elveţia, şi Alois Pesendorfer, din Austria.