Mizeria informaţională otrăveşte apa, iar dacă apa nu ar avea capacitatea de auto-purificare, ar înnebuni. Apa are memorie şi păstrează, în structura ei, toate cuvintele, emoţiile, gândurile pe care i le transmitem. Acest lichid miraculos primeşte proprietăţi noi şi îşi modifică structura odată cu informaţia. Chiar şi când aprindem lumina, apa se modifică.
Mai mult, structura apei din corpul fiecărui om este identică cu cea a apei din locul în care omul s-a născut, astfel încât dorul de casă sau conceptul de patrie are un conţinut fizic, foarte specific. Mantrele restructurează armonic apa din interiorul corpului (datorită frecvenţei de vibraţie), rugăciunea dinaintea mesei având astfel un efect binefăcător asupra organismului.
Tot din acest motiv, sfatul practic al oamenilor de ştiinţă care au studiat apa este să nu luaţi masa cu persoane agresive sau crude. De altfel, unul dintre aceşti cercetători ai apei, japonezul Emoto Masaru, este de părere că crimele au loc în locurile în care se înjură foarte des. Tot Masaru este primul care, în 1995, a înregistrat amprente muzicale în apă. Datorită experimentelor lui s-a putut vedea cum arată muzica lui Bach, Mozart sau Beethoven sau cum arată cristalele de apă în funcţie de cuvintele frumoase sau urâte pe care apa le aude.
Dar toate aceste informaţii, şi altele şi mai interesante, le aflaţi singuri dacă vă uitaţi la documentarul rusesc Apa, realizat de producătorul Saida Medvedeva şi de compania Masterskaya. Eu l-am văzut prima oară anul trecut, iar astăzi l-am revăzut şi m-am gândit că nu ar strica să vi-l recomand. Celor care l-au vizionat deja le cer scuze că nu le ofer nicio informaţie nouă.
Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
Mizeria informaţională otrăveşte apa, iar dacă apa nu ar avea capacitatea de auto-purificare, ar înnebuni. Apa are memorie şi păstrează, în structura ei, toate c