În week-end-ul care urmeaza, gastronomia, panificatia, patiseria si cofetaria se vor ridica la rang de arta. Toate acestea vor fi gazduite de Hotelul President din Târgu Mures în perioada 26-28 martie; cei mai buni maestri brutari, cofetari si bucatari români dar si straini vor prezenta cele mai noi creatii culinare. Între timp, ofertele celor peste 60 de expozanti din 8 tari, showurile dinamice si concursurile inedite îi vor conecta pe vizitatori la pulsul sectorului de profil. Vor avea loc demonstratii practice de cofetarie, tehnica obtinerii formelor si figurinelor din martipan, sculptura decorativa în fructe si legume, degustari de cafea, vinuri si multe altele. Gastropan este o expozitie internationala având ca public tinta specialisti, antreprenori si factori de decizie din industria HoReCa si sectorul de morarit-panificatie-cofetarie. Potrivit estimarilor organizatorilor, peste 10.000 de vizitatori specialisti vor trece pragul expozitiei de la Târgu-Mures.
În week-end-ul care urmeaza, gastronomia, panificatia, patiseria si cofetaria se vor ridica la rang de arta. Toate acestea vor fi gazduite de Hotelul President din Târgu Mures în perioada 26-28 martie; cei mai buni maestri brutari, cofetari si bucatari români dar si straini vor prezenta cele mai noi creatii culinare. Între timp, ofertele celor peste 60 de expozanti din 8 tari, showurile dinamice si concursurile inedite îi vor conecta pe vizitatori la pulsul sectorului de profil. Vor avea loc demonstratii practice de cofetarie, tehnica obtinerii formelor si figurinelor din martipan, sculptura decorativa în fructe si legume, degustari de cafea, vinuri si multe altele. Gastropan este o expozitie internationala având ca public tinta specialisti, antreprenori si factori de decizie din industria HoReCa si sectorul de morarit-panificatie-cofetarie. Potrivit estimarilor organizatorilor, peste 10.000 de viz