În perioada 25-26 martie s-au desfasurat “Zilele Selgros”, la Târgu-Mures. În aceste doua zile, magazinul Selgros Cash & Carry Târgu-Mures s-a transformat într-o platforma pentru întâlniri, schimburi de idei si consiliere între furnizorii si clientii companiei, un contact direct între consumatori si revânzatori pe de o parte si producatori/importatori pe de alta parte. Ziua de vineri a fost dedicata gastronomilor. S-a facut un tur de magazin, s-a prezentat carmangeria, fluxul de productie si utilajele si masurile de igiena alimentara. Invitatul special a fost marele maestru în arta culinara, Jakob Hausmann, care a facut mai multe prezentari, o demonstratie de arta culinara precum si i-a familiarizat pe cei prezenti cu accesoriile ideale dintr-o bucatarie. Hausmann a vorbit despre “bucataria – suflet si dragoste”, despre cum trebuie sa arate o masa clasica într-un restaurant, despre comunicarea dintre ospatar si client sau ospatar si bucatar, despre zâmbetul de dupa servire si multe alte lucruri interesante si practice pentru bucatari, ospatari sau chiar patroni.
A fost un eveniment de succes
“Am organizat anul acesta “Zilele Selgos Târgu-Mures” cu scopul de a afla nevoile, propunerile si observatiile consumatorilor pentru a creste calitatea serviciilor oferite. Ziua de 25 martie a fost dedicata clientilor retail, iar 26 martie clientilor gastro. Evenimentul a fost un mare succes. Am avut portile deschise pentru toti clientii Selgros. Au fost invitati în mod special cei mai importanti clienti si cei mai mari gastronomi din Târgu-Mures si Bistrita.”
Constantin Brutaru, director Selgros Târgu-Mures
În perioada 25-26 martie s-au desfasurat “Zilele Selgros”, la Târgu-Mures. În aceste doua zile, magazinul Selgros Cash & Carry Târgu-Mures s-a transformat într-o platforma pentru întâlniri, schimburi de idei si consiliere între furnizorii si clienti