Peste 400 de pacienţi ai Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, care nu pot fi alături de familie de sărbători, vor avea parte de un meniu special.
La micul dejun bolnavii care nu trebzie să ţină regim, vor primi ou roşu, ceai, telemea, margarină şi pâine iar la prânz, pe lângă, ciorbă de văcuţă, friptură de porc cu piure de cartofi şi salată de castraveţi, desertul care va fi cozonac. Seara, la cină pacienţii vor servi ceai, salam, margarină şi brănză topită.
De un meniu de sărbătoare se vor putea bucura şi pacienţii cu afecţiuni care necesită alt regim alimentar. Astfel, pacienţii cu diabet vor putea ciocni un ou roşu, vor putea gusta o friptură de pui cu piure şi salată de varză la prânz, un sniţel de vită în ceapă cu paste la cină şi fructe. “Este normal ca şi în aceste zile gândul nostru să se îndrepte către pacienţii care sunt nevoiţi să-şi petreacă Sărbătorile Pascale în spital.
Pentru aceştia am hotărât să pregătim şi în acest an un meniu special, din care nu vor lipsi preparatele tradiţionale, iar la Biserica din incinta spitalului se va oficia, ca în fiecare an, Slujba de Înviere.